Materiale përgatitore

Të gjitha materialet e nevojshme për Maturën Shtetërore

Njoftimet e fundit

Çdo njoftim rreth Maturës shtetërore do të publikohet në këtë kënd të dedikuar

NOTAT E PROVIMEVE & Skemat e vlerësimit

Këtu do të publikohen të gjitha skemat e vlerësimit dhe rezultatet e Maturës 2020 për të gjitha Provimet

STATISTIKA
FITUESIT TË FUNDIT raundi 1/2019

Për të krijuar një ide në lidhje me mundësitë që mund të keni për të kapur degët që ju doni shikoni notat mesatare të fituesit të fundit (Statistika nga matura 2019)

na ndiqni në rrjetet tona sociale

SHPËRNDAJENI TEK MIQTË TUAJ

TANI ËSHTË MË E THJESHTË SE KURRË