Unishop canta shpine, canta shkolle

MESATARJA E FITUESIT TË FUNDIT PËR ÇDO DEGË. LISTË ORIENTUESE PËR MATURËN 2021

Content Protection by DMCA.com

MË POSHTË DO TË GJENI NJË DOKUMENT ME MESATARET E FITUESIT TË FUNDIT PËR RAUNDIN E PARË NGA MATURA 2020 DHE 2019. KËTO LISTA MUND TË SHËRBEJNË QË JU TË KRIJONI NJË IDE MË TË QARTË SE ÇFARË DEGËSH MUND TË KAPNI ME MESATAREN QË KENI.

Gjithashtu do të gjeni dhe një listë statistika për të regjistruarin e fundit për çdo degë në fund të Raundit të Parë.

KLIKO MË POSHTË PËR TË HAPUR DOKUMENTIN REFERENCË PËR MATURËN 2020

Rankimet e fundit, raundi 1 — 2020

Regjistrimet e fundit, raundi 1 — 2020

KLIKO MË POSHTË PËR TË HAPUR DOKUMENTIN REFERENCË PËR MATURËN 2019

SHPËRNDAJE KËTË POSTIM TEK MIQTË E TU MATURANTË ME ANË TË BUTONAVE MË POSHTË

Shkruaj një koment...