ANALIZAT E VEPRAVE LETRARE, MATURA 2020

LISTA E VEPRAVE LETRARE DHE ANALIZAT PËRKATËSE

PROZË

Balzak “Xha Gorio”​

Kliko këtu për të lexuar Analizën e veprës

Kamy “I huaji”

Kliko këtu për të lexuar Analizën e veprës

Kadare “Pallati i Ëndrrave”

Kliko këtu për të lexuar Analizën e veprës

Dritëro Agolli: “Shkëlqimi dhe rënia e shokut Zylo”

Kliko këtu për të lexuar Analizën e veprës

Migjeni “Novelat e qytetit të veriut”

Kliko këtu për të lexuar Analizën e veprës

Hygo “Katedralja e Parisit”

Kliko këtu për të lexuar Analizën e veprës

POEZI

Lasgush Poradeci: “Ylli i zemrës”

Kliko këtu për të lexuar Analizën e veprës

Azem Shkreli “Lirikë me Shi”

Kliko këtu për të lexuar Analizën e veprës

Homeri “Iliada”

Kliko këtu për të lexuar Analizën e veprës

Dante Aligeri “Ferri”

Nuk është publikuar akoma

Migjeni “Vargjet e lira”

Kliko këtu për të lexuar Analizën e veprës

De Rada “Këngët e Milosaos”

Kliko këtu për të lexuar Analizën e veprës

DRAMË

Shekspir “Hamleti”

Kliko këtu për të lexuar Analizën e veprës

Eskili “Prometeu i mbërthyer”

Kliko këtu për të lexuar Analizën e veprës

Gëte “Fausti”

Nuk është publikuar akoma

SHPËRNDAJENI TEK MIQTË TUAJ

TANI ËSHTË MË E THJESHTË SE KURRË