materiale përgatitore

Matura 2020

Material udhëzues, msh 2020

Kliko këtu për të lexuar materialin udhëzues specifik për Maturën 2020

MODELE TESTESH ME ALTERNATIVA

Modelet e fundit të testeve të publikuara nga Ministria e Arsimit me 60 pyetje me alternativa

PËRGJIGJET E MODELEVE TË TESTEVE ME ALTERNATIVA

PËRGJIGJET E ModeleVE TË fundit të testeve të publikuara nga Ministria e Arsimit me 60 pyetje me alternativa

Gjuhë Shqipe & Letërsi

Kliko këtu për të aksesuar këndin dedikuar përgatitjes për Gjuhë Shqipe & Letërsi

Matematikë

Kliko këtu për të aksesuar këndin dedikuar përgatitjes për
Matematikë

Gjuhët e Huaja

Kliko këtu për të aksesuar këndin dedikuar përgatitjes për Gjuhët e huaja

Lëndët me zgjedhje

Kliko këtu për të aksesuar këndin dedikuar përgatitjes për Lëndët me zgjedhje

Provime ndër vite

Kliko këtu për të aksesuar këndin
me të gjitha provimet e rëna ndër vite

SHPËRNDAJENI TEK MIQTË TUAJ

TANI ËSHTË MË E THJESHTË SE KURRË

Abonohu falas

Për të marrë të gjitha njoftimet rreth maturës shtetërore 2020 në kohë reale me anë të emailit tuaj kliko më poshtë dhe abonohu falas

NA NDIQNI NË RRJETET TONA SOCIALE