My Post

PROVIMET ME ZGJEDHJE

Content Protection by DMCA.com

Ky është këndi i dedikuar Provimeve të LËNDËVE ME ZGJEDHJE

Përmes këtij këndi, ne synojmë t’iu vijmë në ndihmë nxënësve dhe mësuesve për t’u familjarizuar me natyrën e testeve dhe të pyetjeve që përdoren në testin e LËNDËVE ME ZGJEDHJE të Maturës Shtetërore.

qta_optimized

Shkruaj një koment...