Ky është këndi i dedikuar Provimit të MATEMATIKËS

Përmes këtij këndi, ne synojmë t’iu vijmë në ndihmë nxënësve dhe mësuesve për t’u familjarizuar me natyrën e testeve dhe të pyetjeve që përdoren në testin e MATEMATIKËS të Maturës Shtetërore.

Çfarë do të përmbajë Testimi në provimin e Matematikës?

Kliko këtu për të lexuar udhëzimin e publikuar nga Ministria e Arsimit për mënyrën se si do të jetë formuar provimi i Matematikës

Modele testesh të Maturës Shtetërore, MATEMATIKË

Të gjitha provimet e maturës që nga viti 2011

SHPËRNDAJENI TEK MIQTË TUAJ

TANI ËSHTË MË E THJESHTË SE KURRË