Ky është këndi i dedikuar Provimeve të Gjuhës së Huaj 

Përmes këtij këndi, ne synojmë t’iu vijmë në ndihmë nxënësve dhe mësuesve për t’u familjarizuar me natyrën e testeve dhe të pyetjeve që përdoren në testin e Gjuhës së Huaj të Maturës Shtetërore.

 

Si do të bëhet Testimi në provimet e Gjuhës së Huaj, çfarë do të përmbajë provimi?

Kliko këtu për të lexuar udhëzimin e publikuar nga Ministria e Arsimit për mënyrën se si do të jetë formuar provimi i Gjuhës së Huaj

Modele testesh të Gjuhëve të huaja për Maturën Shtetërore

Kliko këtu për të parë modelet e testeve

SHPËRNDAJENI TEK MIQTË TUAJ

TANI ËSHTË MË E THJESHTË SE KURRË