My Post

Thirrje për pjesëmarrje në Konferencën Ndërkombëtare

Content Protection by DMCA.com

‘’HURBE2021: Making healthy cities for people. Education, research, practice in planning, architecture and engineering.’’

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe Mediterranean Universities Union (UNIMED), hapet thirrja për pjesëmarrje në Konferencën Ndërkombëtare: HURBE2021: ‘’Making healthy cities for people. Education, research, practice in planning, architecture and engineering.’’

Në këtë konferencë ftohen të marrin pjesë studiues, profesionistë dhe ekspertë, duke paraqitur studimet e tyre shkencore, projektet e arritura dhe përvojat e mësimdhënies.

Edicioni i parë i Konferencës Ndërkombëtare, HURBE2021, do të mbahet në 4 – 5 Tetor 2021.

Afati i fundit i thirrjes për abstrakte për Konferencën Ndërkombëtare HURBE2021 është zgjatur deri më 29 Mars 2021.

Linqet me informacionet e nevojshme: www.hurbe-project.eu/Conference [email protected]

Shkruaj një koment...