My Post

NJOFTIM – Hapet thirrja për aplikim, për Programin e Profesorëve Vizitorë, nga Universiteti i Torinos (L’Università degli Studi di Torino), Itali.

Content Protection by DMCA.com

Në kuadër të bashkëpunimit midis Universitetit Politeknik të Tiranës dhe L’Università Degli Studi di Torino (UniTo), hapet thirrja për aplikim për Programin e Profesorëve Vizitorë (Visiting Professors Program), për vitin akademik 2021 – 2022.

Afati i fundit i aplikimit është deri më 12 prill 2021, ora 11.00 AM, CEST.

Për procedurën e aplikimit online, ju lutemi klikoni linkun: https://en.unito.it/call-visiting-professors

Për informacion shtesë, ju lutemi klikoni linkun: [email protected]

qta_optimized

Shkruaj një koment...