My Post

Gjendja e epidemisë, Komiteti i Ekspertëve nuk bën asnjë lehtësim masash. Universitetet do të vazhdojnë mësimin online

Content Protection by DMCA.com

Komiteti Teknik i Ekspertëve duke analizuar gjendjen e epidemisë Covid-19 në Shqipëri, tha se masat aktuale do mbeten në fuqi.

Zëvendësministrja e Shëndetësisë, Mira Rakaocilli tha se situata nuk është aty ku pritet dhe për këtë masat kufizuese do vijojnë.

Ajo tha se masat kufizuese kanë dhënë efekt edhe falë sensibilizimit të qytetarëve, të cilat kanë respektuar rregullat.about:blank

“Ka një përmirësim të lehtë të situatës, por situata është ende problematike. Masat e propozuara kana qenë masa efikse dhe ky rezultat vjen edhe si një bashkëpunim me qytetarët, që kanë  zbatuar masat. Një nga arritjet më të mëdha nga këto jave ka qenë fushata e vaksinimit masiv. Situata nuk është aty ku ne duhet të jemi, mendohet që masat aktuale të mbeten në të njëjtin nivel”, tha Rakacolli.

Mësimi në Universitete do të vazhdojë të jetë online!

Lajmi në përditësim…

qta_optimized

Shkruaj një koment...