My Post

Lotaria Amerikane, ja procedura që duhet të ndiqni nëse doni të aplikoni!

Content Protection by DMCA.com

Ambasada Amerikane ka bërë një njoftim të rëndësishëm në lidhje me procedurat për aplikimin për lotarinë amerikane 2020.

Përmes një postimi në faqen zyrtare të ‘Facebook’-ut, ambasada këshillon që në aplikim të përfshini edhe emrin e bashkëshortit si dhe të fëmijëve nën moshën 21-vjeçare. Kjo gjë vlen dhe në rastin kur familjarët nuk do të udhëtojnë me ata që shpallen fitues.

Nëse po aplikoni për Lotarinë Amerikane 2022, ju duhet përfshini bashkëshortin/en dhe të gjithë fëmijët e pamartuar nën moshën 21 vjeç, edhe nëse ata nuk do të udhëtojnë me ju. Shihni udhëzimet e plota këtu: http://ow.ly/Afku50BFrr2” thuhet në njoftimin e ambasadës. Regjistrimet për programin e Lotarisë Amerikane 2020 do të jenë të hapura nga data 7 tetor 2020 deri më 10 nëntor

Shkruaj një koment...