My Post

Testi i maturës shtetërore, më i lehtë se në të kaluarën

Content Protection by DMCA.com

Maturantët e këtij viti do të përballen me provime të një vështirësie deri mesatare duke marrë parasysh rrethanat e mësimit online.

Drejtoresha e Qendrës së Shërbimeve Arsimore sqaron se rreth 80% e të gjithë testit do të jetë në nivelin e parë dhe të dytë, ndërkohë që pragu i kalueshmërisë është 25%.

Ekspertja e arsimit Linda Pino, e sheh me rëndësi publikimin e modeleve teë testit që do të këtë matura e vitit 2021.

Testet do të përmbajnë pyetje me shtjellim dhe me alternativa, me një total prej 60 pikësh.

Tv Klan

Shkruaj një koment...