My Post

Njoftim mbi konkursin e zhvilluar për dy vende pune për personel akademik në Departamentin e Informatikës,FSHN

Content Protection by DMCA.com

Ju informojme se, ne lidhje me konkursin e zhvilluar  per personel akademik ne Departamentin e  Informatikes , Komisioni ad-hoc  vendosi te shpalle fitues per keto dy vend pune, Msc.Emiranda Loka dhe Msc. Orion Liçi, ne kategorine “Asistente – lektore”.

qta_optimized

Shkruaj një koment...