My Post

Listat e studenteve perfitues te burses dhe te tarifes per vitin akademik 2020-2021

Content Protection by DMCA.com

Listat e studenteve perfitues te burses dhe te tarifes per vitin akademik 2020-2021

Studente qe perfitojne perjashtim tarife vjetore per ciklin e pare vitin akademik 2020-2021 VKM 269, date 29.03.2017

Studente me mesatare mbi 6 te cilet perfitojne reduktim 50% te tarifes se shkollimit


Studentë që përfitojnë bursë sipas kategorive sociale në nevojë


Studentë që përfitojne reduktim tarife shkollimi ne masen 50% për vitin akademik 2020-2021 për programin e studimeve ne ciklin e Dytë

qta_optimized

Shkruaj një koment...